Geef er twee! Persoonlijke ervaring van training op het pad naar Multi-Russian

“Meerdere orgasmes zijn geen mythe, maar een realiteit die kan worden gemaakt. Hierin met mij, alle experts met wie ik heb gecommuniceerd. Als gevolg hiervan kon ik echt een orgasme orgasme krijgen en er zeker van zijn dat elke vrouw ook kan!

In tegenstelling tot de penis, die tijd nodig heeft om te “reboot”, kan vagina meer dan eens op een rij genieten. Een van de redenen is een vrij groot gebied van vagina en vulva. Na het eerste orgasme kunt u de drukpunten en de stimulatiemethode wijzigen – en een andere krijgen.

Veel vrouwen werken niet om verschillende redenen: iemand voorkomt oude seksuele verwonding, iemand gezondheid. En zelfs als ik bij het lezen van mijn verhaal niet uitkomen viagra bestellen morgen in huis, maak je geen zorgen: je hebt het niet verkeerd! Je kunt zelfs zonder orgasme genieten, omdat de erkenning van je lichaam een ​​prachtige en zeer nuttige ervaring is.

Dus begon ik met het feit dat ik de waarde van het orgasme persoonlijk voor mezelf had gevonden. Ik besefte dat er een concentratie nodig is om multi-russian te verkrijgen. En na het ontladen moet je doorgaan met stimulatie om een ​​andere te krijgen.

Het is erg belangrijk om niet naar de klok te kijken en niet om een ​​timer te plaatsen! Wanneer een persoon zich concentreert op het orgasme, verliest hij het vermogen om van het proces te genieten. Multi-Russian is een reis, geen bestemming.

Voordat ik experimenten met een partner start, studeerde ik mijn lichaam. Zelfvoldoening – een geweldige manier om te begrijpen wat voor soort stimulatie je nodig hebt. Op dit moment krijg je ervaring, denk niet aan je verwachtingen, alleen gericht op plezier. Niets bederft de weg naar een orgasme als de vraag van een partner: “Je bent daar afgestudeerd?”Dus het is beter om dit in een dergelijke situatie te doen waar niemand niets afleidt.

In het proces van kennis van zichzelf zijn niet alleen vingers nuttig, maar ook de vibrator. En oefenen, oefen! Niemand kent je lichaam beter dan jij, dus de eerste multi-russen die je waarschijnlijk zult maken. Denk na over wat exciteert, focus op het proces, na ontvangst van het resultaat, ga verder – en ontvang een andere. Wanneer u begrijpt dat het in uw zaak werkt, verschijnen meerdere orgasmes steeds meer en meer. En alles omdat het lichaam zich herinnert aan de opgedane ervaring! Intieme spieren kunnen worden opgeleid. zoals biceps, omdat spiergeheugen overal loopt. De meer oefening, hoe beter het resultaat.

Volgende stap – Frank communicatie met partner. Vertel hem hoe je een orgasme zoekt en laat hem ook trainen. Zeker de eerste keer zal er niets uitkomen, maar zelfs om een ​​partner te tonen, hoe doe je het, misschien wel leuk!”

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *